Nişantaşı Üniversitesi Merkez Kampüsü’ne En Yakın Kız Yurdu

Nişantaşı Üniversitesi Merkez Kampüsüne Yakın Kız Yurdu

Nişantaşı Üniversitesi Merkez Kampüsü Nerede?

Nişantaşı Üniversitesi Merkez Kampüsü, Akdeniz Kız Öğrenci Yurdu’ndan uzak bir bölgede bulunmamaktadır. Metro ve otobüs ile yaklaşık 15 dakika içerisine ulaşabileceğiniz Nişantaşı Üniversitesi Merkez Kampüsü, bu bölgede okuyan öğrenciler için oldukça kısa bir yolculuk deneyimine sebebiyet

Nişantaşı Üniversitesi Merkez Kampüsüne Yakın Kız Yurdu

Nişantaşı Üniversitesi Merkez Kampüsüne Yakın Kız Yurdu

verecektir. Uzun yolculuklar öğrencilerin ders içerisindeki verimliliklerini düşürebilir ve erken saatte derse yetişebilmek üzere kalkmış olan bireyler uzun yollarda daha çok yorulabilirler. Yurdumuz, evleri üniversitelerinden uzak olan bireyler için ideal niteliktedir.

Nişantaşı Üniversitesi Merkez Kampüsü’ne Akdeniz Kız Yurdu Çok Yakındır

Akdeniz Kız Öğrenci Yurdu, konumu sebebiyle çoğu üniversiteye oldukça yakındır. Ulaşım araçlarına yakın olan yapısı ile Akdeniz Kız Öğrenci Yurdu’ndan farklı bir bölgeye gitmeniz oldukça kolay olacaktır. Sosyal alanlar , ulaşım araçları ve üniversitelere yakın olan yurdumuz üniversitelilere büyük bir avantaj sağlamaktadır. Sınırsız internet ve sıcak su imkanı da yurdumuzda bulunmaktadır.

Nişantaşı Üniversitesi Merkez Kampüsüne Yakın Kız Yurdu

olan Akdeniz Kız Yurdu;

Ev huzurunda otel konforu yakalamayı arzu eden bireyler kolaylıkla yurdumuza başvurabilirler. Spor ve oyun salonları ile yurtta bulunan öğrencilerin daha aktif bir yaşama şekline sahip olmalarını amaçlayan yurdumuz, kaliteli ve konfor odaklı bir hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Modern tasarımlardan yararlanılarak yapılmış olan konforlu kafeteryaları ve yemekhaneleri ile Akdeniz Kız Öğrenci Yurdu, birçok bireye ideal hizmeti verebilmek üzere uğraş vermektedir. Bu hizmetlerden yararlanabilmek üzere sizde iletişim numaramızdan faydalanarak bizlere kısa sürede ulaşabilirsiniz. 7/24 yurdumuz sizlerden talep alabilmektedir. Bizleri aramak üzere spesifik saatler seçmenize gerek yoktur.

Akdeniz Kız Yurdu İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü Kampüsü’ne Ne Kadar Yakın?

  • Nişantaşı Üniversitesi Merkez Kampüsü’ne (Metro ve otobüsle 15dk) ulaşabilirsiniz.
author avatar
akdenizkizyurdu
Recent Posts